Oud goud inruil / verkoop

inkoop oud goud * inruil oud goud * inkoop occasion sieraden

Inkkop oud goud

De goudprijs is nog steeds erg hoog! Wij willen uw goud kopen! Wij bieden een hoge en eerlijke goudprijs. Wilt u uw goud verkopen? Wilt u uw zilver verkopen? Kom langs bij ons in Diemen ( op steenworp afstand van Amsterdam Oost en Amsterdam Zuidoost ) of Püttmann Almere ( Almere-buiten in het mooi flevoland ). Wij garanderen altijd de actuele en eerlijkste goudkoers met de meest realistische adviezen. Een krijgt een bod op uw sieraden n.a.v. de actuele goudkoers-goudprijs en zilverprijs.

Goudinkoop Diemen-Amsterdam, Goudinkoop Almere-Buiten voor inruil gouden sieraden of inruil zilveren sieraden.

Vraagt u zich af, waar kan ik mijn oud goud verkopen, mijn zilveren sieraden of zilver baren? Bij Püttmann juweliers Diemen (slechts 3 min van Amsterdam) en Almere en vlakbij Amstelveen en Weesp bent u aan het juiste en eerlijke adres!


INLEVEREN of inkoop OUD GOUD - SLOOPGOUD en OUD ZILVER of gouden en zilveren MUNTEN doet u het beste bij een VERTROUWD adres! De Goudkoers / goudprijs en zilverkoers / zilverprijs, staat weer erg hoog! Wij hebben een samenwerking met "De Beste goudprijs" en garanderen eerlijke prijzen en exacte analyse van uw ingeleverde sieraden.

Heeft u oude versleten sieraden of gedateerde gouden of zilveren sieraden? U weet niet precies wat u nu wél of niet moet doen? Bespreek het met ons! Wij geven een eerlijk advies en uitstekende prijs (ook voor diamant – platina en tandengoud!)

Püttmann Juweliers uit Diemen en Almere (om precies te zijn in Almere-Buiten / Flevoland) bestaat al meer dan 56 jaar en zal uw vertrouwen nóóit beschamen.

Wij verzekeren u dat uw ingeleverde oude sieraden netjes verwerkt worden conform de richtlijnen die wettelijk gelden. Altijd met legitimatiebewijs en vanaf de leeftijd 18 jaar. Uiteraard voor u tegen absoluut zéér scherpe en concurrerende prijzen.. De goud inkoop prijs en natuurlijk de ook de zilver prijs wordt berekend via onze bron: http://www.kitco.com/market/ .

Inruil oud goud


  • inkoop oud goud tegen contant geld, per uur kan dit veranderen, daarom bepalen wij de prijs op het moment van inname en is dus altijd actueel (neemt u een waardebon, dan belonen wij dat nog eens extra. U krijgt dan 10% meer!
  • inkoop oud zilver tegen contant geld (ook hier belonen wij extra voor een waardebon)
  • inkoop gouden munten en zilveren munten tegen contant geld. Wij beoordelen uw munten ook op "extra" waarde en melden u dat dan ook.
  • Inleveren tegen alleen de goudwaarde zou niet eerlijk zijn! Wij overleggen dan met u wat het beste is te doen.
  • inkoop tandengoud (dental goud)


Als u niet met CONTANT geld over straat wil lopen, storten wij het per omgaande op uw rekening.

De hoogste goudprijs per gram?: Er zijn zoveel sites die u gouden bergen beloven en lokken met de hoogste goudprijs of de hoogste prijs per gram voor uw oud zilver of gouden munten en zilveren munten. Wij beloven u een echt kwalitatief goed en hoog bod op uw oude sieraden. Het zal vast niet het allerhoogste bod van heel Nederland zijn, maar u hoeft voor die paar dubbeltjes verschil niet 123 naar een andere aanbieder te gaan.

Vergelijk ons gerust! Onze marge op inkoop goud en inkoop zilver schommelt tussen 8 en 18 procent. Hoe meer goudgewicht u inlevert, hoe lager de marge die wij hanteren. Wij betalen altijd op elk moment van de dag de juiste goudkoers en zilverkoers uit. Het moment van aanbieden bij ons in Diemen of Almere-Buiten van uw oude sloopgoud of sloopzilver, bepaald de goudprijs of zilverprijs van die dag.

Wij taxeren uw sieraden op het juiste goudgehalte of zilvergehalte terwijl u wacht. Taxeren voor inname oud goud – zilver is in principe kosteloos. Voor hele grote partijen oud goud en zilver waar véél toets werk aan te pas komt, kan met u overlegd worden om er even de tijd voor te nemen. Wees gerust… uw oude gouden en zilveren sieraden zijn bij ons in vertrouwde handen.

BELANGRIJK: wij beoordelen uw oud goud en oud zilver eventueel ook voor de OCCASION sieraden verkoop. Heeft u een interessant gouden of zilveren sieraad en u vind inruil tegen sloopwaarde te weinig, dan bieden wij de mogelijkheid om uw sieraden door ons te laten taxeren voor de juwelenmakelaar. Deze site voor tweedehands sieraden kan een mooi alternatief zijn.

Klokken

Seiko klokken/wekkers
JEKA Klokken