Horloges

Horloges Amsterdam - Diemen - Almere

Op zoek naar een nieuwe horloge? Waardeert u uw tijd, en heeft u daarom een goed horloge nodig? Dan is een van onze horloges wellicht wat voor u. Bij ons in Diemen bij Amsterdam of in Almere ( wij zitten in Almere-Buiten direct naast het station Almere-buiten) kunt u allerlei verschillende merken horloges vinden.

HORLOGES ONLINE SHOP

Wij zijn een juwelier in Diemen en Almere, maar onze klanten komen uit het hele land. Dus bent u op zoek naar horloges in de omgeving van Amsterdam, leest u dan verder.

Een horloge laat de tijd zien. Dat was tenminste de voornaamste reden waarom men vroeger horloges droeg. Tegenwoordig heeft iedereen een telefoon waarop de tijd te zien is – maar dat betekent niet dat horloges verleden tijd zijn. Horloges worden nu gedragen als symbool dat men bij de tijd is.

Daarnaast kan een goed horloge ook uw stijl complementeren. Zeker wanneer u een merkhorloge draagt, zoals bijvoorbeeld Rolex - Omega - Ebel of Tissot, kunt u daar veel complimenten van uw omgeving op verwachten. Een kwaliteitshorloge is dan ook een echte investering.

Puttmann Horloges
Puttmann Horloges

Op zoek naar horloges in Amsterdam?

Als u op deze pagina bent beland is de kans groot dat u op zoek bent naar horloges Amsterdam. Wij zijn een in Diemen gebaseerde juwelier en worden bezocht door klanten van over het hele land vanwege de horloges die wij verkopen. Niet alleen hebben wij de kwaliteit van onze horloges hoog in het vaandel staan – wij verkopen namelijk allerlei merken horloges (van de hoogste kwaliteit Zwitserse horloges tot meer betaalbare alledaagse modellen) - ook uw tevredenheid is belangrijk.

Wij kunnen uw horloge "zelf" repareren en hebben dan ook een eigen service center. Neem een kijkje in ons assortiment voor alle verschillende merken horloges (en andere sieraden) die wij verkopen in onze winkel.

Horloges

Citizen
Longines
Niessing trouwringen - Niessing verlovingsringen
Boccia titanium horloges
Seiko
Guess watches
TW-Steel
Tissot
Mondaine
Casio / Casio G-shock
Jacob Jensen
Fossil
Zeno Watch Basel
Pulsar
Michael Kors
Ice Watch
Skagen
Swarovski
Danish Design
Bulova
Ebel