Dealer van:

Boccia titanium sieraden

Omschrijving

Titanium sieraden....
Het belangrijkste kenmerk van de gehele Boccia Time & Jewels collectie is het materiaal titanium. Dit metaal is zeer sterk maar daarnaast juist extreem licht om te dragen. Titanium is harder dan roestvrij staal, corrosiebestendig en anti-magnetisch. Misschien wel de belangrijkste eigenschap van titanium is dat het anti-allergeen is en dus bij uitstek geschikt voor mensen met een gevoelige huid. Alle onderdelen van een boccia sieraad zijn gemaakt van puur titanium.

Nr.1 op het gebied van titanium...
De collectie van Boccia bestaat uit horloges, armbanden, colliers, oorsieraden, ringen, losse hangers en manchetknopen van puur titanium. Boccia is niet alleen geschikt voor vrouwen , ook mannen kunnen stoere armbanden, ringen of manchetknopen van titanium dragen! De kwaliteit van de sieraden van Boccia komt - behalve in het gebruik van titanium - ook tot uiting in de perfecte afwerking en het gebruik met andere materialen zoals rubber, keramiek en diamant. Niet voor niets staat Boccia bekend als nummer 1 op het gebied van titanium sieraden! 

Ook voor heren.....
Stoere titanium sieraden voor heren waarbij er mooie combinaties worden gemaakt met carbon en rubber.

Trouw- en relatieringen....
Op zoek naar de perfecte trouw- of relatiering? Boccia biedt een zeer uitgebreid assortiment aan dames- en herenringen die precies met elkaar matchen. Meestal is de damesring bezet met één of meerdere diamanten (briljant geslepen) maar combinaties zonder stenen is natuurlijk ook mogelijk.


Link naar website

NAAR WEBSITE


Eigen reparatie atelier

Alle soorten reparaties aan horloges, klokken en sieraden in eigen werkplaats.