Dealer van:

Niessing

Omschrijving

Püttmann Diemen is de NIESSING TROUWRINGEN, SIERADEN EN HORLOGE SPECIALIST!
Onze uitgebreide collectie van Niessing trouwringen en sieraden is alleen te verkrijgen in Diemen in een speciale "Niessing Shop-in-shop".
Mocht u niet in de gelegenheid zijn om ons in Diemen te bezoeken? Dan kunnen wij u altijd enkele modellen laten zien in onze winkel in Almere.
Ontwerp je eigen Niessing trouwring met de trouwring  configurator: http://www.niessing.com/trauringkonfigurator/konfigurator/de/

Niessing is exclusief....
In Vreden, Duitsland worden sinds 1873 de bijzondere en exclusieve sieraden van Niessing vervaardigd. Alleen het allerbeste is goed genoeg. Niessing staat erom bekend tijdloze, innovatieve en onderscheidende sieraden te ontwerpen die tot stand worden gebracht met de modernste technieken. 

Typisch Niessing, de spanring....
Bij een spanring lijkt het net alsof de gebruikte steen (briljant geslepen diamant of synthese steen) los in de ring zweeft. Deze speciale techniek werd als eerst gebruikt door Niessing en is inmiddels uitgegroeid tot een hele verfrissende en spectaculaire collectie. Te verkrijgen in goud, platina of edelstaal.CategorieLink naar website

NAAR WEBSITE


Eigen reparatie atelier

Alle soorten reparaties aan horloges, klokken en sieraden in eigen werkplaats.