Loading...

Reparaties


Horloge en klokken reparaties in eigen werkplaats - atelier
Het vakkundig repareren van uw horloge, wandklok, tafelklok: ofwel alle soorten reparaties aan uurwerken, worden uiterst deskundig in de eigen en externe ateliers van Juwelier Püttmann gerepareerd. 
Uw Omega repareren is voor ons geen enkel probleem, net als, uw Seiko repareren of uw mooie Longines repareren. Er is bijna geen internationaal bekend merk wat wij niet kunnen repareren. Zodra wij de originele onderdelen kunnen bemachtigen van deze merken, repareren wij uw horloge is eigen atelier.

Wij repareren en verzorgen ook merken die wij zelf niet als dealer verkopen. Dit zijn bijvoorbeeld de merken: Rolex, Omega, Rado, Longines,  Raymond Weil, Tag Heuer, Maurice Lacroix, Breitling en Hamilton...natuurlijk zijn er nog veel meer merken die wij niet zelf verkopen, maar wel kunnen repareren. Wij verkopen sinds 2017 de prachtige horloges van Ebel en repareren deze ook in eigen atelier.

Wij zijn service center level 3 (hoogste level) voor de swatch-group , dus voor een: Omega service / reparatie- Longines service / reparatie - Rado service / reparatie enTissot - Calvin Klein  -Hamilton - Balmain - Certina , bent u bij ons aan het juiste adres!

Horloge reparatie: wij repareren horloges zowel mechanisch als kwarts / quartz

Horloge restauratie: wij restaureren uw antieke vestzak horloges en oude gecompliceerde uurwerken. U krijgt altijd eerst een prijsopgave en overleggen altijd met u of iets zin heeft of niet.

Klokken reparatie / klokken restauratie: met al uw klokken nieuw of antiek kunt u bij ons terecht.

Onze horlogemakers en klokkenmakers staan garant voor een goed stuk vakwerk! Klokreparaties kunnen tegen vergoeding desgewenst gehaald en gebracht worden. Informeer hiervoor naar de eventuele kosten en voorwaarden.
 
Sieraad reparaties in eigen werkplaats - atelier :    
In onze goudsmederij worden al uw zilver- en goudsmid reparaties bekwaam en netjes uitgevoerd. Reparaties aan gouden sieraden of reparaties aan zilveren sieraden: wij doen het vakkundig en snel. Wij leveren lege monturen voor uw eigen versleten ringen, hangers of oorknoppen en zetten dan uw eigen losse diamant weer over. 
Voor al het zetwerk van briljanten bent u bij ons aan het goede adres. Scherp geprijsd en topkwaliteit is ons motto!
Wij repareren niet alleen, maar vervaardigen ook nieuw werk. Wij staan garant voor snelle leveringen. Ook met bedrijfsopdrachten kunnen wij u helpen. Graveren kunnen wij u aanbieden als traditionele "diamantnaald" gravure, maar ook een laser gravure ( laser graveren ) is bij Püttmann juweliers mogelijk.

repareren zilver - solderen zilver - solderen goud - smelten goud en smelten zilver...  in Diemen en Almere bij juwelier Püttmann!

Meld je aan voor onze nieuwbrief!

Voor de laatste aanbiedingen en informatie