Home


img

Over ons

Al meer dan 48 jaar is Püttmann Juweliers uw vertrouwde adres. Onze ouders zijn ooit begonnen in Amsterdam-Slotervaart als A.B. Püttmann Horloger-juwelier. Zij stonden daar bekend als de vakzaak van de westelijke tuinsteden voor reparaties aan horloges, klokken en sieraden. Onze vader, wie nog steeds actief is in Diemen, is en was bekend als de Rijks gediplomeerd Meester-horlogemaker. Wij, Hans en Peter Püttmann, zijn in de voetsporen van onze ouders getreden en al bijna dertig jaar actief in het overdekte winkelcentrum Diemerplein. In 2003 opende wij onze tweede winkel in Diemen, My Time: deze sieraden-en horloge winkel richt zich op trends en modische merken. Tevens hebben wij sinds 2004 een winkel geopend in Almere-Buiten. Deze winkel is een mix van Püttmann Juweliers en My Time. 

Reparaties
Wij hechten veel waarde aan het leveren van persoonlijke service en hebben grote passie voor ons vak. Hans Püttmann als gediplomeerd horlogemaker en Peter Püttmann als gediplomeerd goudsmid en het vakkundige team dat achter ons staat, maken het mogelijk om praktisch alle voorkomende horloge reparaties, sieraden reparaties, briljant zetwerk en klokken reparaties te verzorgen. Tevens maken wij ook nieuwe sieraden, al dan niet n.a.v. uw opdracht! Wij repareren uw reparaties voornamelijk in onze eigen werkplaatsen. 

Voor reparaties aan exclusieve merken zoals: Rolex, Cartier, Tag Heuer, Breitling, Ebel en Omega en vele andere exclusieve top merken, kunt u ook bij ons terecht. 

Inleveren en/of inkoop oud-goud (tevens verkoop 2e hands sieraden en horloges - occasion sieraden-horloges)
Püttmann Juweliers is één van de grotere inleveradressen voor uw sieraden in de omgeving Amsterdam-Diemen-Almere zeg maar zelfs heel Flevoland. Wij bieden een uitstekende inruil prijs voor al uw oud-goud, oude sieraden, sloopgoud, oud-zilver en gouden en zilveren munten. De hoge inruilprijs voor uw oude sieraden die we beloven, is vooral ook een eerlijke prijs! Naast de hoge inruilprijs voor uw oud-goud of oud-zilver, adviseren wij u ook. Wij bieden u eventueel de mogelijkheid om op onze website voor tweedehands-sieraden/vintage sieraden, uw sieraad te verkopen. Gaat u eens hiervoor naar onze website: www.juwelenmakelaar.nl

Trouwringen
Wij hebben  een prachtige collectie trouwringen en relatie ringen. Wij geven u deskundig advies en hebben voor ieder wat wils: van romantisch tot strak design. Wij hebben onder andere de merken: Niessing Trouwringen, Dora Trouwringen, Alliance Trouwringen en ringen van eigen fabricaat. 

De grootste collectie vind u wel in Diemen! u kunt gerust komen zonder afspraak, maar voor de vrijdagavond graag wel een afspraak maken. In Diemen hebben we de eerste zondag van de maand koopzondag.

Kortom, wij bieden u alle facetten uit het juweliersvak. Uitsluitend op de 'ouderwetse', vertrouwde en vakkundige manier!
Tot snel in één van onze filialen:

Diemen - Almere
My Time Diemen 
img

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag9:30 - 18:00
Woensdag9:30 - 18:00
Donderdag9:30 - 18:00
Vrijdag9:30 - 20.00 ( trouwringen op afspraak tot 21.00
Zaterdag9:30 - 17:00
ZondagGesloten. 1e Zondag van de maand koopzondag Diemen!
koopzondag 6 maart ! Voor trouwringen graag op zondagen en koopavonden reserveren. Ook spontaan langskomen is geen probleem!

Brochure

Bekijk onze huis aan huis brochure hier online. Zilver & Zirkonia sieraden, 14 KRT. goud & Zirkonia, armbanden colliers en nog vele mooie andere sieraden.


ONZE MERKEN

Eigen reparatie atelier

Alle soorten reparaties aan horloges, klokken en sieraden in eigen werkplaats.