Loading...

Dealer van: Trollbeads


Omschrijving Juwelier Püttmann Diemen Shop-in-shop dealer!!! 
Trollbeads heeft onze winkels Juwelier Püttmann te Diemen en Almere voorzien van het predikaat Premium Plus-dealer. Daarnaast heeft onze winkel in Diemen sinds zomer 2016 een Shop-in-shop voor het merk. Dit betekent dat er een apart deel van de winkel speciaal is ingericht met het laatste assortiment en in de Trollbeads uitstraling.
Bij ons kunt u de volledige collectie van Trollbeads en X-Jewellery (m.u.v. goud) vinden. Als Trollbeads-specialist zijn wij in staat om uw perfect te adviseren over uw Trollbead aankoop. Daarnaast krijgen wij diverse trainingen en verzorgen wij een aantal keer per jaar een leuke activiteit rondom Trollbeads.

Elke kraal heeft een verhaal....
Een verhaal van de kunstenaar of van de drager. Stel dus jouw unieke verhaal samen in een armband of collier. Trollbeads heeft ieder seizoen andere kleuren en bijzondere kralen met een nieuw verhaal dus je raakt nooit uitgekeken op deze mooie collectie. "Je kunt een armband geheel samenstellen op basis van schoonheid, diversiteit of kleur dit bij je kleding, je persoonlijkheid of je herinneringen past" (Trollbeads)

Limited edition items....
Ieder seizoen brengt nieuwe limited edition's en deze zijn altijd bij ons verkrijgbaar - zowel in Diemen als Almere-Buiten - maar uiteraard in zéér beperkte hoeveelheden. Dus wees er snel bij!

Verkrijgbaar: Diemen Shop-in-Shop & Almere Premium Plus-dealerCategorie

Link naar website

NAAR WEBSITE

Meld je aan voor onze nieuwbrief!

Voor de laatste aanbiedingen en informatie