Loading...

Seiko repareren / Seiko kinetic repareren


Bent u de trotse eigenaar van een Seiko horloge? En is uw horloge helaas stuk gegaan? Dan kunnen wij u helpen met uw Seiko repareren.Of u nu een barst in het scherm heeft, of een van de onderdelen van het uurwerk is aan vervanging toe – bij Püttmann Juweliers bent u aan het juiste adres.Uiteraard kunnen wij u ook helpen met een Seiko Kinetic repareren.Leest u verder voor alle mogelijke reparatiewerkzaamheden waarvoor u bij ons terecht kunt.

Seiko is een goed merk voor horloges. Dat betekent dat ze over het algemeen jarenlang mee kunnen gaan voordat ze een reparatie nodig hebben.Echter kan er altijd iets gebeuren waardoor uw horloge stuk gaat.Misschien heeft u hem laten vallen, of heeft uw horloge om wat voor reden dan ook een klap tegen een hard voorwerp gemaakt. Zeker wanneer het gaat om een horloge wat u al jaren draagt, of als het om een erfstuk gaat, dan kan u vrij emotioneel worden als uw horloge stuk is. Gelukkig kunnen wij vrijwel elke Seiko repareren, hoe erg hij er ook aan toe is. Hier een kort overzicht van veelvoorkomende werkzaamheden voor de Seiko horloges:

  • Vervangen van het schermpje
  • Een nieuw onderdeel in het uurwerk plaatsen omdat de oude het niet meer doet
  • Verkorten of verlengen van het horlogebandje (of wanneer de band gebroken is)
  • Tijd of datum bijstellen
  • Het pinnetje vervangen

Uiteraard kunnen wij u ook van dienst zijn bij andere problemen. Mocht uw defect niet tussen deze lijst staan, neemt u dan even contact op met een van onze filialen. En u kunt ook bij ons terecht voor standaard onderhoud van uw horloge.Wij hebben namelijk gemerkt dat veel van de grote defecten (die vrij duur zijn om te repareren) gemakkelijk voorkomen hadden kunnen worden door regelmatig onderhoud van het horloge.

Seiko Kinetic repareren

Is uw Seiko Kinetic stuk? Wij kunnen ook uw Seiko Kinetic repareren.Omdat de Seiko Kinetic zichzelf oplaadt en het hele mechanisme anders is dan bij normale horloges, zijn er veel juweliers die de Seiko Kinetic niet kunnen repareren.Wij hebben echter veel ervaring met Seiko Kinetic repareren.U kunt dus ook voor de Kinetic reparatie gewoon bij een van de filialen van Püttmann Juweliers terecht.

Waar bevinden de Püttmann Juweliers filialen zich?

Interesse in uw Seiko repareren? Püttmann Juweliers is u graag van dienst.Onze vestigingen bevinden zich in Diemen en Almere.Neem een kijkje op de ‘filialen’ pagina via de menubalk bovenaan voor de exacte adresgegevens van al onze filialen.Mocht u een vraag of opmerking hebben, kunt u deze uiteraard ook gerust stellen.Wij helpen u graag met al uw benodgdheden.

Meld je aan voor onze nieuwbrief!

Voor de laatste aanbiedingen en informatie