Loading...

Omega service center


Heeft u een Omega horloge? En doet uw horloge het niet meer, of wilt u hem even laten nakijken voor onderhoud? Ookal zijn Omega horloges gemaakt om een leven lang mee te gaan, er kan uiteraard altijd iets gebeuren waardoor het horloge stuk gaat of het niet meer doet. Ook wordt er aangeraden om een horloge (van welk merk dan ook) eens in de zoveel tijd te laten controleren. Op deze manier kunt u kleine defecten voorkomen die over tijd uw horloge kunnen ruineren. Wat de reden ook is waarom u uw Omega horloge naar een vakkundige juwelier wilt brengen – bij de horlogemakers in ons Omega service center bent u aan het juiste adres.

Op zoek naar een Omega service center voor uw Omega horloge?

Zoals eerder vermeld zijn alle horloges van Omega van zeer goede kwaliteit. Echter, kan er altijd iets mee gebeuren. Misschien heeft het horloge een harde val gemaakt, of is er iets scherp tegenaan gekomen. In deze gevallen raden wij u aan om even langs te komen bij ons Omega service center. Ook als er van buiten niets vreemds te zien is aan uw horloge kan het alsnog zijn dat er aan de binnenkant iets niet meer helemaal in orde is. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht als u een batterij wilt vervangen of voor welke andere onderhoudswerkzaamheden dan ook.

Hier kunnen wij u mee helpen:

Als u een Omega horloge heeft, dan kunnen wij u helpen met alles wat uw horloge betreft. Voor de goede orde en duidelijkheid is hier een kort overzicht van de meest uitgevoerde werkzaamheden op Omega horloges:

  • Het vervangen van de batterij met waterdichtheids-test
  • Het vervangen van de batterij , inclusief alle pakkingen en waterdichtheids-test ( Basis service )
  • Het volledige onderhoud ( Full Service ) van uw horloge
  • Korte grondige inspectie om te kijken of alles nog goed werkt
  • Losgeraakte onderdelen weer vastzetten
  • Datum en tijd corrigeren
  • Glasreparatie (na barst)
  • Verkorten of verlengen van de horlogeband
  • Kleine reparatie van het uurwerk binnen het horloge

Zoals u ziet kunnen wij u dus helpen met alles wat ook maar met uw Omega horloge te maken heeft. Mocht u een specifiek probleem hebben wat niet in deze lijst is opgenomen, maar heeft u wel een Omega horloge – dan kunt u uiteraard gewoon langskomen bij een van onze filialen.

Waar kunt u ons Omega service center vinden?

Ons Omega reparatie center kunt u vinden bij elk filiaal van Püttmann Juweliers. Wij hebben juwelierszaken in Diemen en Almere. De "Basis service" of de "Full service" van uw Omega horloge, wordt uitgevoerd in Diemen. U kunt op de ‘filialen’ pagina in de menubalk klikken voor de volledige adresgegevens.

Mocht u nog een specifieke vraag hebben over ons Omega service center, of meer willen weten over Püttmann Juweliers, dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen. U kunt ons bereiken via email (info@puttmann.nl) of via telefonisch contact (020 - 69 03 727). Wij helpen u graag met alle vragen die u mocht hebben.

Meld je aan voor onze nieuwbrief!

Voor de laatste aanbiedingen en informatie