Loading...

Dealer van: Dora trouwringen


Omschrijving

Dora trouwringen
http://www.trouwringenshowroomamsterdam.nl/

In onze trouwringenshowroom te Diemen (naast Amsterdam) vindt u het merk Dora trouwringen. Dit merk staat bekend om zijn kwaliteit, prijs en diversiteit.

U kunt kiezen uit verschillende soorten materialen. Goud in verschillende kleuren (geel, rosé, wit) maar ook de wat voordeliger materialen zoals zilver, titanium en vermaakbaar edelstaal of een combinatie van materialen.

Naast de klassieke gladde trouwringen kunt u bij ons ook terecht voor trouwringen met diamant van eenvoudig tot extravagant. U kunt kiezen voor een briljant of princesse geslepen diamant. Voor de wat kleinere beurs kunt u kiezen voor zirkonia's.

Trouwringen in de omgeving van Amsterdam en Flevoland. Bij juwelier Püttmann Diemen en juwelier Püttmann Almere bent u aan het juiste adres!

Dora verlovingsringen voor iedereen
Dora is sterk vertegenwoordigd in aanzoeks- en verlovingsringen. Heeft u een kleine beurs of bent u op zoek naar een super exclusieve gouden ring met véél briljanten? Bij ons bent u dan echt aan het juiste adres. 

Wij verkopen eventueel losse monturen als verlovings- of aanzoeksring in witgoud, geelgoud of bi-colour en plaatsen daarin uw eigen losse diamanten/briljanten die u bijvoorbeeld uit een erfenis gekregen heeft. Zeer scherp geprijsd zijn onze eigen occasion diamanten verkregen door in-verkoop van diamanten... vraag ernaar!


Via de link boven aan de pagina komt u bij onze vernieuwde Dora trouwringensite welke speciaal voor ons in Diemen en Almere is ontwikkeld.

Foto's en prijzen zijn onder voorbehoud in verband met koersverschillen in goud (echter wel up to date)

Veel plezier!

Categorie

Link naar website

Dora trouwringen

Meld je aan voor onze nieuwbrief!

Voor de laatste aanbiedingen en informatie