Loading...

Longines (horloge) repareren


Bent u de eigenaar van een Longines horloge en doet uw horloge het niet meer? Of wilt u deze naar een goede horlogemaker brengen voor een grondige onderhoudsinspectie? Wat uw reden ook is, of waarom u op zoek bent naar een Longines horlogemaker of juwelier die Longines reparatie specialist is met een juwelierszaak – Püttmann Juweliers kan u hiermee van dienst zijn. Wij hebben namelijk al meer dan 52 jaar ervaring in de verkoop, onderhoud en reparatie van talloze merken luxe horloges, en wij zijn een gecertificeerd Longines en Omega reparatie atelier. Lees verder voor een kort overzicht van de repartie werkzaamheden die het vaakste voorkomen bij Longines horloge reparatie.

Heeft u een Longines horloge en is deze stuk?

Ook al zijn Longines horloges van zeer hoge kwaliteit, het kan altijd voorkomen dat er iets gebeurt waardoor uw horloge stuk gaat. Misschien heeft u het (wel of niet van een grote hoogte) laten vallen en is er een barst in het horloge glas gekomen, of misschien is er door een andere omstandigheid iets in het horloge zelf stuk gegaan. Wat er ook mis is met uw horloge, bij Püttmann Juweliers kunnen wij uw Longines horloge reparatie volledig verzorgen. Heeft u problemen met een van de volgende zaken:

  • Het glas van uw Longines horloge is gebarsten
  • Een onderdeel van het uurwerk werkt niet meer
  • U wilt het horlogebandje verkorten of verlengen of een originele nieuwe lederen Longines horlogeband
  • De wijzers zijn vast komen te zitten of lopen tegen elkaar aan
  • Uw batterij is leeg
  • U bent het pinnetje (wij noemen dit de push pen) van het horloge kwijt geraakt of deze is losgeraakt. Dan kunnen wij dit repareren. Zoals u ziet kunnen wij u helpen met alle Longines horloge reparatie die u maar nodig kunt hebben. En uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor de belangrijke onderhoudswerkzaamheden zoals :
  • Een volledige service beurt (Full service) wat inhoud het reviseren van het uurwerk, indien nodig de kroon vervangen, inclusief alle pakkingen vervangen, waterdicht testen en reinigen van de horlogeband en kast.
  • Een kleine service beurt (Basis service), wat inhoud het vervangen van de batterij, waterdicht maken en waterdicht testen inclusief reinigen van band en kast

Als u een inspectie wilt laten doen van uw Longines horloge, kom gerust langs. Longines maakt dan wel horloges die tientallen jaren meegaan, het kan geen kwaad om deze een keer in de zoveel jaar even langs te brengen voor controle en onderhoud. Vaak zien we namelijk dat grote problemen in het uurwerk (die veel kosten om te laten repareren) gemakkelijk voorkomen hadden kunnen zijn door tijdelijk onderhoud en inspectie.

Püttmann juweliers – voor uw Longines horloge reparatie

Heeft u een horloge van het merk Longines – Omega – Rado of Tissot? en wilt u langskomen bij ons voor Longines horloge reparatie? Dan kunt u kiezen welk filiaal van Püttmann Juweliers u graag een bezoekje wilt brengen. Wij hebben 2 filialen in Diemen en een in Almere. Kijk op de ‘filialen’ pagina voor de exacte adresgegevens van elke juwelierszaak. De revisie (Full service) en basis service wordt uitgevoerd in Diemen, maar kan daarvoor uiteraard in Almere-buiten worden afgegeven. De batterij wissel met waterdichtheids-test kan ook in Almere.

Wij hopen u graag van dienst te zijn met uw Longines horloge reparatie. Mocht u echter een speciaal verzoek hebben, of een vraag over hoe wij te werk gaan, neem dan gerust contact op met ons. Wij helpen u graag verder met alle vragen of opmerkingen die u heeft. Voor meer informatie kunt u uiteraard ook verder op de site zoeken.

Meld je aan voor onze nieuwbrief!

Voor de laatste aanbiedingen en informatie