Loading...

Rado (horloge) reparatie


Heeft u een Rado horloge en is er iets mis mee? Geeft het horloge de verkeerde tijd aan, werkt hij niet meer of heeft u een grote barst in het horlogeglas? Wat voor problemen u ook ervaart met uw Rado horloge, wij kunnen u helpen met Rado horloge reparatie. De horloges van Rado zijn namelijk van zeer goede kwaliteit, echter kan er natuurlijk altijd iets mee gebeuren of kan het horloge door omstandigheden stuk gaan. Waarvoor u ook op zoek bent naar Rado reparatie – bij Püttmann Juweliers bent u aan het juiste adres. Voor een kort overzicht met welke reparatie werkzaamheden wij u precies kunnen helpen, leest u verder.

Op zoek naar Rado horloge reparatie?

Rado horloges staan er om bekend dat ze talloze jaren mee kunnen gaan zonder ook maar één bezoekje aan de juwelier. De keramiek band en keramiek kast, zijn kras vast, maar niet breuk vrij! Helaas komt het soms voor dat het horloge valt, of misschien vanwege andere redenen niet meer werkt. Misschien is er een hard object tegen het scherm aangekomen, of doet het horloge het door onbekende redenen simpelweg niet meer. Wij kunnen u helpen met onder andere de volgende Rado horloge reparatie werkzaamheden:

  • Het vervangen van de batterij inclusief het waterdicht maken (= Basis service met vervanging waterdichtheids-test)
  • Het volledige onderhoud / revisie (Full service) van uw Rado horloge
  • Verkorten of verlengen van de horlogeband of het vervangen van keramische schakels
  • Nieuw glas plaatsen (in geval van barst in het glas of lekkage van bijvoorbeeld model Rado Sintra, Rado integral of Rado Ceramica)
  • Onderdelen in het uurwerk vervangen
  • Reinigen van de keramische horlogeband / kast
  • Een nieuwe band pen plaatsen , i.v.m. slijtage van de band pen of verlies ervan
  • Datum en tijd corrigeren

Wat er ook mis is met uw Rado horloge, wij kunnen het voor u repareren. Mocht u, in het zeldzame geval, een ander probleem hebben met een Rado horloge, dan kunnen wij uiteraard ook helpen. Neem dan gerust even contact met ons op voor meer informatie zodat wij u het beste van dienst kunnen zijn.

Püttmann Juweliers – voor uw Rado reparatie

Waar kunt u het beste terecht als u gebruik wilt maken van onze Rado horloge reparatie service? Wij hebben drie filialen, waarvan zich er twee in Diemen bevinden en een in Almere. Voor de complete adresgegevens, kunt u bovenaan bij de menubalk navigeren naar ‘filialen’. Daar vindt u alle gegevens die u nodig heeft om onze juwelierszaken te vinden of om contact op te nemen. Wij adviseren rechtstreeks naar filiaal Püttmann Diemen te gaan, omdat daar het hoofd service center voor alle horloge reparaties gevestigd is.

Püttmann Juweliers bestaat al meer dan 52 jaar. Wij hebben zeer veel ervaring met de verkoop, het onderhoud en de reparatie van allerlei merken kwaliteits-horloges. Om deze reden weet u zeker dat u op ons kun vertrouwen wanneer het gaat om de reparatie van uw Rado horloge. Mocht u een specifieke vraag hebben, of wilt u meer te weten komen over Püttmann Juweliers en onze producten en werkzaamheden, dan kunt u uiteraard altijd even contact met ons opnemen. Stuur ons een email naar info@puttmann.nl of neem telefonisch contact op via 020 - 69 03 727.

Meld je aan voor onze nieuwbrief!

Voor de laatste aanbiedingen en informatie