Loading...

Ebel (horloge) reparatie


Bent u de eigenaar van een Ebel horloge en doet uw horloge het niet meer? Of wilt u deze naar een juwelierszaak brengen voor een grondige onderhoudsinspectie? Wat uw reden ook is waarom u op zoek bent naar een Ebel horloge reparatie juwelierszaak – Püttmann Juweliers kan u hiermee van dienst zijn. Wij hebben namelijk al meer dan 50 jaar ervaring in de verkoop, onderhoud en reparatie van talloze merken luxe horloges, en wij zijn een gecertificeerd Ebel horloge verkoper. Lees verder voor een kort overzicht van de repartie werkzaamheden die het vaakste voorkomen bij Ebel horloge reparatie.

Heeft u een Ebel horloge en is deze stuk?

Ookal zijn Ebel horloges van zeer hoge kwaliteit, het kan altijd voorkomen dat er iets gebeurt waardoor uw horloge stuk gaat.Misschien heeft u het van een grote hoogte laten vallen en is er een barst in het scherm gekomen, of misschien is er door een andere omstandigheid iets in het horloge zelf stuk gegaan.Wat er ook mis is met uw horloge, bij Püttmann Juweliers kunnen wij uw Ebel horloge reparatie volledig verzorgen. Heeft u problemen met een van de volgende zaken:

  • Het scherm van uw horloge is gebarsten
  • Een onderdeel van het uurwerk werkt niet meer
  • U wilt het horlogebandje verkorten of verlengen
  • De wijzers zijn vast komen te zitten
  • Uw batterij is leeg
  • U bent het pinnetje van het horloge kwijt geraakt

Dan kunnen wij dit repareren. Zoals u ziet kunnen wij u helpen met alle Ebel horloge reparatie die u maar nodig kunt hebben. En uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor wanneer u een inspectie wilt laten doen van uw horloge.Ebel maakt dan wel horloges die tientallen jaren meegaan, het kan geen kwaad om deze een keer in de zoveel jaar even langs te brengen voor controle en onderhoud.Vaak zien we namelijk dat grote problemen in het uurwerk (die veel kosten om te laten repareren) gemakkelijk voorkomen hadden kunnen zijn door tijdelijk onderhoud en inspectie.

Püttmann juweliers – voor uw Ebel horloge reparatie

Heeft u een horloge van het merk Ebel en wilt u langskomen bij ons voor Ebel horloge reparatie? Dan kunt u kiezen welk filiaal van Püttmann Juweliers u graag een bezoekje wilt brengen. Wij hebben 2 filialen in Diemen en een in Almere.Kijk op de ‘filialen’ pagina voor de exacte adresgegevens van elke juwelierszaak.

Wij hopen u graag van dienst te zijn met uw Ebel horloge reparatie.Mocht u echter een speciaal verzoek hebben, of een vraag over hoe wij te werk gaan, neem dan gerust contact op met ons.Wij helpen u graag verder met alle vragen of opmerkingen die u heeft.Voor meer informatie kunt u uiteraard ook verder op de site zoeken.

Meld je aan voor onze nieuwbrief!

Voor de laatste aanbiedingen en informatie